Boris Pretnar in Matej Mišič fotografa
HEJ, MIDVA SVA

Matej Mišič in Boris Pretnar

in se s profesionalno fotografijo ukvarjava že 10 let. Bogate in pestre izkušnje ter zadovoljni naročniki nama pomenijo največjo motivacijo za nenehno izpopolnjevanje tako na tehničnem kot na umetnostnem področju fotografiranja.

Ob mnogih lepih dogodkih, ki se nam zgodijo v življenju, pa naj bo to rojstvo, krst, poroka, pomembna obletnica …, si zaželimo, da bi se čas za hip ustavil. Žal, to ni mogoče; s kvalitetno umetniško in tehnično dovršeno fotografijo pa taki dogodki ne bodo nikoli zbledeli ali celo utonili v pozabo. V veselje in lep spomin so nam, kadar koli jih pogledamo.

Ohranite zase in za svoje potomce nepozabne trenutke tudi vi.

Na voljo sva za fotografiranje porok (od predpriprav do zaključnega slavja), raznih družinskih dogodkov (krst, birma, matura, obletnice …), po dogovoru z vami izdelava portretne fotografije, fotografije novorojenčkov in otrok, šolskih skupin ali kolektivov … Skratka, kar koli in kjer koli si zaželite za vedno ujeti nepozaben trenutek.
Fotografije vam posredujeva na želenem mediju (DVD, video animacija, fotoreportaža, osebna spletna galerija, album, fotoknjiga …)

Fotografirava tudi izdelke za spletne trgovine in kataloge.